Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Egynapos, részleges látogatási tilalmat rendeltek el a megyei kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 28.

ImageA vízvezeték-rendszer karbantartása miatt látogatási tilalmat rendelt el a Fejér Megyei Szent György Kórház főigazgató-helyettese május elsejére, a Fejér Megyei Szent György Kórház központi telephelyén. A tilalom a pavilonokban elhelyezkedő osztályokon lesz érvényben – a Hotelépület és a Neurológia-Pszichiátria blokk kivételével. Csomagátadási lehetőséget a szokott formában, a főportán szolgálatot teljesítők közreműködésével biztosít az intézmény.

 
Forgalomkorlátozások május 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. április 28.

ImageMájus 1-jei rendezvények alatt a Belvárosban az alábbi forgalomkorlátozások lesznek: Április 30-án este 23 órától lezárásra kerül a Megyei Bíróság előtti parkoló és út, valamint a Mátyás király krt. és a Mészöly Géza u. közötti strand melletti parkolók, továbbá lezárásra kerül a Ligetsortól a Malom utcáig terjedő útszakasz, a Zichy liget, valamint a Szabadságharcos u. Mészöly G u.-ig tartó szakasza.

Tovább...
 
Nem minősítették kiemelt biztonsági kockázatúnak a mai mérkőzést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 28.

ImageA Alcoa FKC. női kézilabdacsapata ma fogadja az FTC Right Phone csapatát székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban. A Magyar Bajnoki (rájátszás) női kézilabda mérkőzést a biztonsági kockázat szempontjából minősítő - külön jogszabályban meghatározott - szakértői bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak. A Klub pedig nem kérte azt a belső biztosítást, amelyért fizetnie kellett volna a rendőrségnek, ha szerződést köt velük. A rend őrei azonban ennek ellenére is fokozottan figyelnek majd a biztonságra...

Tovább...
 
Holtan találtak egy asszonyt egy szabadbattyáni házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 28.

Az orvosi ügyelet értesítette a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletét, miszerint Szabadbattyán, Mártírok utcában egy házban holtan találtak egy 53 éves asszonyt, akihez a település egyik lakója hívta ki őket. A nőt – aki korábban hajléktalan volt – a ház tulajdonosa, egy 55 éves férfi fogadta be, aki italozó életmódot folytat. Az elsődleges szakértői vélemények alapján kiderült, az asszony kb. két nappal ezelőtt hunyt el, a halál oka azonban eddig ismeretlen.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a ballagás ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 27.

ImageA Városház téren kerül megrendezésre a városi központi ballagási ünnepség a székesfehérvári középfokú oktatási intézmények érettségiző diákjai részére. Az ünnepséghez kapcsolódóan április 30-án (pénteken) a Belváros több pontján (Szabadságharcos u., Ady Endre u., Jókai u., Oskola u., Arany J. u., Kossuth u., Petőfi S. u., Szent István tér, Budai u.) 14.00 és 16.00 óra között forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tovább...
 
Kórházba vitték őket... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 27.

ImageEgy komlói lakossal szemben intézkedtek a sárbogárdi járőrök. A férfit Sárbogárd, Ady Endre úton igazoltatták. Az ellenőrzése során össze-vissza beszélt, zavart volt. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórházba.

Tovább...
 
Körzeti tűzoltóverseny volt Gyúrón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 27.

ImageA köztestületi, önkéntes és létesítményi tűzoltók székesfehérvári körzeti versenyén 4x100 méteres váltófutásban és 800 méteres kismotorfecskendő-szerelésben kellett összemérniük tudásukat és ügyességüket a csapatoknak. Bisztricz Anett szóvivőtől megtudtuk, hogy a gyúrói sportpályán megrendezésre került versenyen összesen 25 csapat vett részt, akik hét településről (Füle, Polgárdi, Kisláng, Csókakő, Pázmánd, Gyúró és Velence), valamint a Denso létesítményi tűzoltóságáról érkeztek.

Tovább...
 
Nádtetős házak gyulladtak ki Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 26.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Sukorón egy nádfedésű épület gyulladt ki, és a lángok a szomszédos, szintén nádtetős házra is átterjedtek. A tűzoltók a riasztástól számított tízedik percben már a helyszínen voltak, így a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt szét a szomszédos épület tetőszerkezetén.

Tovább...
 
Cannabis ültetvényt találtak egy perkátai házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 23.

ImageTöbb, mint félszáz tő kendert találtak a dunaújvárosi rendőrök Perkáta külterületén, egy házban. A cannabis termesztésre szakszerűen átalakított házban két tárnoki férfit fogtak el. Jelenleg mind a ketten bűnügyi őrizetben vannak. - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 41 éves és egy 30 éves tárnoki férfit gyanúsít azzal, hogy Perkáta külterületén kb. 70 tő kábítószergyanús növényt termesztett egy házban. Az ingatlan tele volt a termesztéshez szükséges eszközökkel, berendezésekkel. A két férfi épp a házban ténykedett, amikor elfogták őket a rendőrök.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek: Dunaújvárosban történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 22.

ImageEngedély nélkül távozott egy fiatal lány a gyermekvédelmi intézetből… Lemezlopást jeleztek a Vasmű melletti füves területről… Zavart viselkedése miatt kértek mentőt este egy férfihez a járőrök a Park Centerhez… Baleset történt egy közforgalom elől el nem zárt magánterületen kora délután… Verekedéshez riasztották a rendőröket…

Tovább...
 
Gyűjtötték a fémet... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageTartóoszlopokat, létrát vittek el ismeretlen tettesek egy épülő családi házból Sárbogárdon. A Petőfi utcai ingatlanon keletkezett lopási kár meghaladja a kettőszázezer forintot. Ezidőtájt a Tinódy úton lévő régi laktanyák biztonsági őre kért segítséget, mert több személyt ért tetten, akik rézkábelt akartak eltulajdonítani. A rendőrök kiérkezésig visszatartotta őket. A járőrök előállították a lopással gyanúsítható ötösfogatot.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1673 - 1683 / 2094